Golvslipning Göteborg

Vi slipar ditt golv med precision | 031-300 6000

Om oss

VI UTFÖR ETT STORT ANTAL BYGGTJÄNSTER

Martinez Totalentreprenad är ett byggföretag som kan bistå med kompetens och service när du ska bygga nytt, bygga om eller genomföra en renovering. Vi utför bygg- och renoveringsuppdrag åt alla typer av kunder: privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Vårt främsta arbetsområde är Göteborg med omnejd.

Alla våra hantverkare är behöriga och certifierade inom sina respektive områden, oavsett om det handlar om snickerier el, vvs eller något annat. Du kan alltså känna dig trygg med att jobbet blir effektivt och noggrant gjort när du anlitar oss. Våra breda erfarenheter och stora kunskaper gör att vi även kan genomföra renoveringsjobb som totalentreprenad. Vi sköter då alla aspekter av jobbet och du behöver inte vara i kontakt med någon annan hantverkare än oss på Martinez.

slipat golv

Vi genomför totalentreprenader

Är du i behov av en badrumsrenovering, en golvslipning eller en totalrenovering i Göteborgstrakten? Kontakta då oss på Martinez – du kan vara säker på att vi utför ett bra jobb. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt besök innan vi lämnar en offert. Kontakta oss gärna för referenser – vi har gott om nöjda och återkommande kunder i vår adressbok.

Vill du få renoveringen ordentligt gjord? Välkommen att kontakta oss på Martinez.

Vi slipar ditt golv så att det blir som nytt!