Om oss

Experter på trägolv

Vi är ett byggföretag som kan bistå med kompetens och service inom golv och måleri. Vi arbetar åt alla typer av kunder: privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Vårt främsta arbetsområde är Göteborg med omnejd.

Alla våra hantverkare är behöriga och certifierade inom sina respektive områden, oavsett om det handlar om måleri eller golv. Du kan alltså känna dig trygg med att jobbet blir effektivt och noggrant gjort när du anlitar oss. 

slipat golv

Goda referenser från Göteborg med omnejd

Är du i behov av en golvslipning och bor i Göteborgstrakten? Kontakta då oss – du kan vara säker på att vi utför ett bra jobb. Processen börjar med att kunden skickar in foton på golvet eller att vi bokar in ett videosamtal. Vid behov kan vi boka in konsultation hos kunden. 

Under våra år som aktiva i golvbranschen har vi byggt upp ett stort nätverk av nöjda och återkommande kunder. Vill du ta del av referensbilder eller höra omdömen från tidigare kunder? Hör av dig direkt till oss via formuläret här på sidan så återkommer vi inom kort med relevant material!

Vill du få renoveringen ordentligt gjord? Välkommen att kontakta oss.

Vi slipar ditt golv så att det blir som nytt!