Golvslipning Göteborg

Vi slipar ditt golv med precision | 031-300 6000

Övriga tjänster

ETT BRETT UTBUD BYGG- OCH RENOVERINGSTJÄNSTER

Hos Martinez Totalentreprenad finns hantverkare för alla de områden du kan behöva vid en renovering. Snickare, rörmokare, elektriker, plattsättare och flera andra yrkesgrupper finns representerade hos oss, alla välutbildade, certifierade och erfarna

Här är de tjänster vi utför utöver golvläggning:

Snickerier. Våra snickare kan hjälpa dig med allt från enklare snickerier till fullständiga köksrenoveringar. Vill du bygga något som man inte hittar i byggvaruhuset? Kontakta oss på Martinez, våra duktiga snickare ordnar det.

Eltjänster. Våra duktiga elektriker kan hjälpa dig med allt inom el – från nya dragningar till service och underhåll. Ta hjälp av våra elektriker så är du på den säkra sidan – elinstallationer bör alltid genomföras av utbildat och kompetent folk.

Badrumsrenovering. Vi fixar ditt badrum så att det blir som nytt igen. I vårt arbetslag finns VVS-ingenjörer och plattsättare som klarar av alla delar av arbetet. Vi är våtrumscertifierade och anlitar du oss kan du vara säker på att inte få några fuktproblem i framtiden.

Köksrenovering. Går du i renoveringstankar och vill ha ett nytt kök där du både kan laga mat och trivas? Vi kan hjälpa dig oavsett om du vill göra smärre förändringar eller riva upp och bygga helt nytt. Våra snickare, rörmokare och plattsättare kan genomföra hela jobbet som en effektiv totalentreprenad.

Måleri. Våra målare kan utföra allt du behöver från enklare jobb inomhus till stora utomhusjobb. Vi kan även hjälpa dig med tapetsering och stå till tjänst med stil- och smakråd.

Totalrenovering. Våra breda kompetenser gör att vi kan genomföra en renovering som totalentreprenad, då ingår alla ovanstående tjänster ovan plus en del annat om det behövs. Anlitar du oss för en totalrenovering så kan vi garantera ett bra jobb från början till slut. Avdragsgillt enligt ROT för privatpersoner.

Vi slipar ditt golv så att det blir som nytt!